onsdag 29. juni 2016

Presentasjon av nye DT-medlemmer :-)Frk Bokstad

Eg heiter Audhild, men likar å bruke Frk. Bogstad i blogg-verda ;)
Er 40 år, utdanna gartner, men jobbar som postbud. 
Har 16 mål småbruk og 2 kattar. Polar og Gråpus
Byrja med kortlaging for ca 10 år sidan. 
Då gjekk det mest i eigne bilder av blomster, 
pynta med klistermerker og glansbildet + litt glitterpennpynt.
Ca 2010 byrja eg med stempel, blomster, bånd 
-kjøpte meg Silhouette SD og Big Shot + 1million dies ;)
Har utvikla meg sidan då óg, no går det i tag's  
-heimelaga bakgrunn med stensil 
distress, Dylusions, mica powder ..

Besøk Frk Bogstad HER
 
Fargerik tag laga til 12 tags of 2016 mai
Eksplosjonsboks er ei ny dille hjå meg.
Her til mi vesle grandniese ♥
Elles lagar eg det folk vil ha.
Personleg går det mest i bursdag, dåp, konfirmasjon og gravferdskort.

Det gledar meg å vere ein del av Hjertebodens designteam ♥
*
*
*

Irmelin


Mitt navn er Irmelin. Jeg er 31 år og kommer fra Bergen. Jeg jobber til vanlig som nattevakt på et sykehjem.

Min store hobby er kortlaging. Jeg ramlet tilfeldigvis over et stempelblad for 3 år siden og etter det har jeg vært hektet.
Stilen min er nok mest romantisk/shabby chic, men jeg er glad i utfordringer og liker å prøve meg på andre stilarter.

Jeg gleder meg til å få bli en del av Hjertebodens designteam og ser frem til nye utfordringer og prosjekter.

Besøk Irmelin: HER*
*
*

Maria


Mitt navn er Maria (alias BlackLissi i scrappeverden), 75- modell og bor i nærheten av Lillestrøm. Jeg alltid har vært glad i diverse håndarbeid, alt fra makrame til brodering og strikking, men etter at jeg har blitt introdusert i 2008 for denne fantasktiske hobbyen - scrapping, så ble jeg fullstendig hektet! Farvel håndstrikkete sokker, det får bestemoren ta seg av! :)
Scrappestilen min er vanskelig å definere. :) Jeg liker å eksperimentere og prøve forskjellige stilarter og teknikker. Alt fra CAS til vintage og shabby chic. Alt etter hva som passer til anledningen eller oppgaven. Elsker å prøve noe nytt, om det er ny teknikk eller nytt produkt. Da koser jeg meg!


Utrolig glad å være med denne flotte gjengen i Hjerteboden! Gleder meg til å inspirere og ikke minst bli inspirert av dere andre!


Selv om stilen min er ikke fastsatt, 
så har jeg nok forkjærlighet for vintage. ;)

Besøk Maria HER

 

*
*
*

Veronique

Jeg heter Veronique og er en 78-modell. Bor i Enebakk sammen med mannen min og hunden vår Lily.

Begynte med scrapbooking i 2009, og har siden blitt helt hektet på å lage kort, tags, esker og diverse. Min stil er veldig varierende, det kan gå fra vanlig kort (motiver fargelagt med Zig Clean Color Real Brush) til Shabby chic. Har nylig begynt med mixed media på kort/tag og LO, og synes det er veldig gøy å prøve noe nytt.

Jeg er kjempe glad for å kunne være en del av Hjertebodens designteam, og gleder meg til å komme i gang. Håper jeg kan inspirere dere med min kreativitet.

Her er det noen prosjekter jeg har laget i det siste:

Besøk Veronique HER


onsdag 15. juni 2016

Midtveisinspirasjon

Da er vi midt i juni, og team 2 har lyst til å gi dere litt mer inspirasjon til utfordringen vår som er sommer.
 
Gunn
 
Irmelin

Monica L
 Produkter fra Hjerteboden: Spellbinders, mønsterpapir, hip rosebuds, halvperler
Gro
 
Jeanett
 
Hovedinnlegget der du kan levere ditt bidrag finner du her.

lørdag 11. juni 2016

Presentasjon av nye medlemmer:

Her kommer presentasjoner av noen av de nye DT-medlemmene våre!
Ta gjerne turen innom bloggene deres :-)

*******************************

Gro Lunde
Hei
Mitt navn er Gro Lunde, ute i bloggeverden er jeg kjent som Plundis. 
Jeg er i slutten av 30-åra og bosatt på et sted som heter Ostereidet, nord for Bergen. Her bor jeg sammen med min mann og tre barn som etter hvert begynner å bli store (17, 15 og 7).
Scrapping oppdaget jeg for alvor i 2009, når jeg skulle lage dåpsinvitasjoner til minste frøknas dåp. En hel verden med de deiligste ting!! Ble fort hekta, ja!! 
Jeg har vært med i flere DT-team, drevet egen utfordringsblogg og arrangert scrappetreff. Det er utrolig gøy, helt til man mister motivasjonen til å være kreativ. Der har jeg vært nå et par år, og ENDELIG er jeg på vei opp igjen. Kreativiteten er på full fart tilbake og jeg har funnet tilbake til det gøye!! Jeg lager mest kort, men har også forsøkt på forskjellige 3D-prosjekter, Loer og andre kjekke ting.
Nå ser jeg frem til å kunne være en inspiratør hos Hjerteboden og for dere der ute i bloggland. Samtidig børster jeg støv av min egen blogg, Plundis`s Kreativiteter, så dere er velkommen å ta en titt der også på det jeg har laget tidligere.

*****************************************************
Anita

Hei, mitt navn er Anita, jeg er mor til to store og et lite barn, samt mormor til verdens søteste barnebarn på snart seks år. Jeg er gift med Magne og sammen bor vi i verdens vakreste by, Bergen. Jeg har alltid vært en kunstnerspire. Begynte i det små med å tegne en stor Pusur på den grusomme kjedelige nytapeteserte småblomstrete veggen hjemme på pikerommet. Mine foreldre ble først rasende, men etter å ha tenkt seg om og sett nøyere på tegningen ble jeg rådet til å ta kunsthøyskolen etter grunnskolen LoL. Det ble ikke sånn, men jeg har alltid hatt tegning, maling og annet kunsthåndtverk som en nær og god hobby. 
Nå i de siste årene har jeg blitt hodestups forelsket i stempler, papir, maling og blekk og det å være kreativ og å lage noe vakkert. Jeg ser på meg selv som en ArtJournalist- Tag, og lerret kunstner. Jeg elsker sterke farger og Mixed Media/Abstrakt kunst og det å grise med maling og blekk. Det jeg også er litt svak for er ''resirkulering''. Altså ta noe stygt og gjør det om til noe vakkert. En brun papirpose for eksempel, eller tomme nøttebokser. Alt er mulig.
Håper og tror at jeg kan inspirere andre også til å komme inn i kunstens verden - for dette er både terapi, mindfullnes, meditasjon og enorm glede på en gang. Jeg er både stolt og lykkelig over å få være en  av Hjertebodens inspiratører. ****************************************************

Monica L.


Mitt navn er Monica Langedal, bosatt i Florø ytterst på kysten av Sogn og Fjordane. Her bor eg sammen med samboer og våre 2 barn. 

Når eg starta med denne flotte hobbyen er usikkert, men det er spesielt dei siste 5årene det har tatt av. I en hektisk hverdag er det flott å finne roen med papir, blomster, stempel og mye anna gøy. Eg lager for det meste kort, men det blir både bokser, gaveposer og i blant et minialbum. Har den siste tida prøvd meg litt på PL, det er gøy så det blir nok mer av det fremover. 

Ingen spesiell stil, det er like kjekt å lage herre/guttekort som et søtt jentekort. Veldig kjekt å utfordre seg sjøl eller ikkje minst bli utfordra! 

Veldig takknemlig for å bli en del av teamet til Hjerteboden, eg skal gjøre mitt for å inspirere deg :-)

Klem Monica L*******************************************

Monica A.

Hei!

Jeg heter Monica og er født i -82. Bor sammen med mannen min, våre 3 sønner og 2 katter litt utenfor Tromsø. 

Jeg har drevet med scrapbooking, da i all hovedsak kortlaging, siden 2007/2008. Siden 2014 har jeg vært med  på å arrangere ett scrappetreff her i bygda jeg bor, til høsten er det påan igjen med nytt treff og det gleder jeg meg kjempemasse til.

Om jeg har en stil jeg kan kalle "min" er jeg usikker på. Liker å prøve det meste og syns det er gøy å prøve nye ting, men har nok en forkjærlighet for vintage/shabby chic stilen. Så lander mange ganger tilbake på det når jeg holder på med prosjekter.

Dette er første gangen jeg er insiprator i blogg, men gleder meg kjempemasse til å ta fatt på den oppgaven. 


Her er noe av det jeg har laget den siste tiden.

******************************************
Gleder oss til å se hva dere lager fremover!

onsdag 8. juni 2016

Vinner og topp 3, maiutfordringen

Vi er nå klare med å annonsere hvem som ble vinner og designteamets favoritter i mai. Utfordringen denne gangen var blomster og vi fikk inn utrolig mange nydelige bidrag.

Vi har som vanlig brukt random.org for å trekke vinneren.

Og vinneren er...
 
   
 
 
 
Gratulerer så mye! 
Ta kontakt med oss på hjerteboden'@'gmail.com for å få ditt gavekort.
Og som alltid har våre inspiratører en helt egen utfordring med å plukke ut sine favoritter. Og de som ble stemt frem denne gangen og mottar heder og ære, er: 
 
 
 
 Gratulerer alle tre!

Samtidig vil vi minne om den pågående utfordringen som du finner her.

onsdag 1. juni 2016

Juniutfordring - Sommer!

Endelig er den her, den aller første sommermåneden! Noen har allerede fått en liten forsmak på sommertemperaturer og lange deilige soldager, andre venter kanskje fortsatt, uansett er det på tide å fyre løs med ny utfordring og hente frem alt vi har som minner om


♥ SOMMER ♥

Som vi annonserte i går, har vi fått med hele 11 nye damer på laget og vi er mektig imponert over at så mange av dem har kastet seg rett ut i første utfordring med liv og lyst og ikke minst fantastiske prosjekter til DIN inspirasjon!  Bare se på disse sommerlige kreasjonene:


Kort på bestilling til en som skal få penger til tur med Hurtigruta. Og siden det er så pass dyr gave,
så har dem besluttet å gi den som gave både for bursdag i år og neste år. :) Derfor 69 & 70! 
Kortet av type Easy slide. :)

Vær med å ønske våre nye inspiratører hjertelig velkommen til oss og "share some lovin'" som det heter på nynorsk. ;-) Besøk bloggene deres, sug inn inspirasjon og legg igjen en hyggelig kommentar!


Som alltid i Hjertebodens utfordringer kan du delta med alle typer papirprosjekter: Kort, LO, lommescrapping, mixed media, altered, decoupage, origami og hva det enn måtte være! Du behøver ikke ha blogg for å delta. Du kan laste opp ditt bidrag i inlinkz under, sende oss ditt bidrag på mail hjerteboden'@'gmail.com eller laste opp på vår facebookside. Og du har frist til 30. juni kl. 23.55. 
Vi trekker en tilfeldig vinner blant alle bidragene, som vinner et gavekort i nettbutikken på kr 150,- og våre inspiratører stemmer frem tre favorittbidrag som får heder og ære og en skryteknapp.
Vi gleder oss til å se akkurat DITT bidrag!

Da gjenstår det bare å ønske alle riktig deilige sommerdager og herlig kreative sommerkvelder!