tirsdag 31. mai 2016

Nye inspiratører!!

Vi har endelig landet prosessen med å finne nye inspiratører til vårt designteam og i tiden fremover vil dere få bli bedre kjent med dem alle og se massevis av herlige kreasjoner! Bare gled dere!!  Vi har også jobbet med å endre litt på sammensetningen, slik at fremover vil vi ha to team som inspirerer til hver sine tidspunkt i løpet av måneden. Alt for å gi dere mest mulig kreativ input!

Har du allerede levert bidrag til vår mai-utfordring, kan du bruke ledig tid på å suge inn herlig inspirasjon fra våre nye inspiratører på linkene under. Har du ikke levert ditt bidrag enda har du fortsatt noen timer på deg, og utfordringen er ikke vanskelig, så du rekker nok både et bidrag og litt inspirasjonssurfing! ;-)

Ta turen innom bloggene/profilene til våre kreative damer og legg gjerne igjen et spor til dem! ;-)Ha en herlig, kreativ maidag!

mandag 23. mai 2016

Inspirasjon til månedens utfordring : Blomster

Her er en eksplosjonsboks jeg lagde til en dåp, stemplene er fra Stempelgledes plate Velkommen lille venn, perlebånd finner du HER, Mønsterarkene er fra Maja Design, det ene er Vintage Spring Basics 7th of May.
Månedens utfordring finner du HER
 Flere bilder på Bloggen min

Klem Gry

torsdag 12. mai 2016

Vinner, vinner, vinner!!

Vi har noen vinnere å kåre! Ikke av april-utfordringen, den finner du i et eget innlegg her, men av giveaway og konkurranse i nettbutikken!


Den heldige vinneren av en overraskelse fra Hjerteboden til en verdi av ca 300,-, ble:

TOVE KAMPENHAUG

Gratulerer, Tove! Send oss en mail til hjerteboden'@'gmail.com med adressen din, så kommer overraskelsen i posten til deg!

Vi har også en liten ekstra overraskelse på lur, den går til SIV, som kommenterte på blogginnlegget vårt: 


Gratulerer til Siv også! Send mail til samme adresse som over, så kommer det en liten overraskelse til deg også! :)Og den superheldige vinneren av en Big Shot Plus-maskin ble:

STIG ÅGE EID OLSSON

Gratulerer så mye til deg også! Maskinen er på vei i posten til deg! 


Til slutt er det sikkert mange som venter på svar på sine DT-søknader. Vi har mange søknader å gå igjennom, men vi er ikke langt unna en løsning, så følg med i innboksen! ;-)


Vi ønsker alle en fantastisk pinse og 17. mai feiring!


søndag 8. mai 2016

Vinner og favoritter i april

Vi er nå klare med å annonsere hvem som ble vinner og designteamets favoritter i april. Utfordringen denne gangen var vår og vi fikk inn utrolig mange fantastiske bidrag, og vi er veldig imponert over alt det fine som dere har laget.

Vi har som vanlig brukt random.org for å trekke vinneren.

Og vinneren er...
   


Gratulerer så mye! 
Ta kontakt med oss på hjerteboden'@'gmail.com for å få ditt gavekort.
Og som alltid har våre inspiratører en helt egen utfordring med å plukke ut sine favoritter. Og de som ble stemt frem denne gangen og mottar heder og ære, er:


 Gratulerer alle tre!

Samtidig vil vi minne om den pågående utfordringen som du finner her.

søndag 1. mai 2016

Maiutfordring - Bruk blomster

Månedens utfordring burde være den enkleste av alle! I denne måneden hvor våren tar tak og vi aner en sommer rett rundt hjørnet, syns vi det ville være passende med


♥ Blomster ♥

I alle størrelser, former og farger! Du kan levere både kort, LO, PL og andre papirprosjekter, så lenge vi ser blomster! Og våre inspiratører har veltet seg i blomster de også:

Jeanett

♥ Gry Veronica ♥

KariRenate


Vi gleder oss til å se haugevis med lekre blomster denne måneden! Last opp ditt bidrag i Inlinkz under, eller send det til oss på e-post: hjerteboden'@'gmail.com og bli med i trekningen av et gavekort til Hjertebodens nettbutikk på kr 150,-.

La kreativiteten blomstre!