onsdag 28. januar 2015

Underveis-inspirasjon fra DT Linda

Til januarutfordringen har DT Linda laget enda et inspirasjonsbidrag. Denne gangen en stilig LO fra nyttårsaften.


Detaljer, LO:Det er fortsatt noen dager igjen, så bli med på utfordringen vår du også!

             

mandag 26. januar 2015

Underveisinspirasjon fra DT-Nina

Hei alle sammen! :)

Nå er det under en uke igjen av januarutfordringen vår her i Hjerteboden og i dag vil jeg vise dere mitt bidrag til vårt tema for måneden, nemlig "nye begynnelser". 
Jeg har valgt "gravid" som min nye begynnelse. Et nytt liv. En nytt familiemedlem. En ny kjærlighet.

Arkene jeg har brukt er fra Maja Design, se den nye kolleksjonen i vår nettbutikk.

Blomstene jeg har brukt er fra Wild Orchid Crafts.

Stempelet er fra Saturated Canary og er fargelagt med Copic tusjer

De fleste av tingene jeg har brukt på dette kortet, finner dere i nettbutikken vår. Husk, at det er salg ut hele januar, så det er bare å shoppe i vei, nå som det er billigere! ;)

Håper dere føler dere inspirert til å bli med i vår januarutfordring "nye begynnelser",  vi gleder oss til å se hva dere lager!

Klem fra Nina <3

søndag 25. januar 2015

Underveis-inspirasjon fra DT Linda

Linda har vært kjempeproduktiv og viser her noen detaljer fra første uke i PL-albumet for 2015. Albumet og første siden kan sees her.


                                                                          Detaljer


Har du en "ny begynnelse" du vil dele med oss? Bli med på utfordringen vår du også!

fredag 23. januar 2015

Vinner og favoritter - desemberutfordring

Da er vi endelig klare til å kåre en vinner av desemberutfordringen vår, som enkelt og greit handlet om jul. Vi fikk inn masse nydelige bidrag til utfordringen og vinneren er trukket av random.org. Denne gangen ble det:Gratulerer Heidi! Du får et gavekort på kr 150,- i nettbutikken. Ta kontakt med oss på e-post: hjerteboden'@'gmail.com, så får du din premie.

Men vi har flere som skal få heder og ære, for inspiratørene har plukket ut sine favoritter og her kommer de:
Utrolig flotte bidrag, syns dere ikke? Gratulerer alle sammen! Om dere vil kan dere smykke bloggen deres med denne knappen:


Det er fortsatt tid til å delta i vår januarutfordring og glem ikke at vi har supersalg i nettbutikken hele januar! Årets nyheter er også på vei inn i butikken, så følg med fremover!

søndag 18. januar 2015

Underveis-inspirasjon fra DT Cornelia

Har du slengt deg med på januarutfordringen vår enda? Det er fortsatt god tid, så kos deg med dette inspirasjonsbidraget fra DT Cornelia og bli med du også. 

 Ett kort med en almanacka på kan väl passa som inspiration för januari-utmaningen?

 Har gjort den så här, så att den kan ställas.

 Baksidan med en så härlig text! Jag gillar den jättemycket.

Utfordringen og mer inspirasjon finner du her.
Husk at Hjertebodens nettbutikk har kanonsalg i hele januar! Lavere priser skal du lete lenge etter! ;-)

fredag 16. januar 2015

Bidrag på mail

Det er fullt mulig å delta på Hjertebodens utfordringer selv om man ikke har egen blogg. Da sender man bare bilde av bidraget til hjerteboden'@'gmail.com. Det gjorde Anna Svendsen i god tid før fristen for desemberutfordringen utgikk, men dessverre forsvant det for meg i julestria. Vi må likevel sørge for at Anna både får rampelyset sitt og mulighet til å delta i trekningen, så her er Annas bidrag til juleutfordringen vår:


Tusen takk for at du deltar med dette nydelige bidraget, Anna! Lykke til i trekningen!

Januarutfordringen vår er ute og her finner du detaljene.

torsdag 15. januar 2015

Utfordring januar

Nå håper vi alle er kommet godt i gang med kreativiteter i det nye året og er klare for en ny utfordring fra Hjerteboden. Et nytt år er på en måte en ny begynnelse, derfor er utfordringen denne gangen


♥  Nye begynnelser  ♥

Og her finnes det mange muligheter: Nytt år, nye forsetter, ny verdensborger (baby), en ny tilværelse som f.eks. bryllup eller pensjonist. Tolk det som du vil og skriv gjerne noen rader om tolkningen din. 

Inspiratørene våre har lekt seg med denne oppgaven og her deler de litt inspirasjon:


Cornelia

Min tanke är att det säkert finns fler än en som lovat sej själv att det nya året ska innehålla ett visst mått av träning... kanske mer än förra året? En nystart! Och så kom det här kortet till, med en djupdykning bland mina restepapir också, vilket känns riktigt bra *S*

Texten är embossad i svart, men det är svårt att se det på fotot.

Insidan har fått en vacker text och en helt tom tag där man kan skriva sin hälsning. Det här kortet kan ju användas till lite olika anledningar, grattis eller peppning eller något helt annat?

Kortets baksida.


Jeanett

Kalender


Linda

Ukeplanlegger


Rita

Jeg har laget et par layouter fra 2008 da min sønn flyttet på hybel bare 16 år gammel, for å gå 3 år på ishockeylinja på NTG Lillehammer. Burde jo egentlig laget et helt album fra den tiden, så kanskje dette var begynnelsen... ;-) Har brukt svart bazzill kartong, og ark fra Kort & Godt og WeRMemorykeepers. Skrift med svart Dymotape, og div hockeyrelatert pynt!
Hvilken begynnelse vil du dele med oss? Vi gleder oss til å se masse spennende bidrag! For at vi skal komme inn i "rytmen" igjen med utfordringene, blir det litt kortere frist på denne utfordringen, til 31. januar, så kommer det ny utfordring den 1. februar. Men før den tid skal vi annonsere vinneren av desemberutfordringen. Og inspiratørene har fortsatt masse inspirasjon på lager til denne utfordringen, så følg med videre!

Husk også supersalget i Hjertebodens nettbutikk! Vi trenger plass til mengder av nye spennende varer som kommer inn i løpet av vinteren og våren, så nesten hele butikken er på salg fra 10-70 %!! Første mann til mølla-prinsippet gjelder, så her er det bare å skynde seg inn! ;-)

Legg inn bidraget ditt til januarutfordringen her, eller send det på e-post til hjerteboden'@'gmail.com. Du trenger ikke ha blogg for å delta, du kan delta med så mange bidrag du vil og du kan kombinere med så mange andre utfordringer du vil, så lenge bidraget passer med vår oppgave. 
Ready, steady, create!


tirsdag 6. januar 2015

Underveis-inspirasjon fra DT Nina

Riktig godt nytt år til alle våre lesere og vel overstått jul! Vi håper alle har fått ladet opp og er klare for et nytt kreativt år!
Jula varer kanskje ikke helt til påske, men noen av oss liker å holde på julefølelsen så lenge som mulig... Mens andre knapt nok venter til over nyttår med å kaste ut jula. Uansett er det aldri dumt med et lite "siste-liten" gavetips. Bare se på denne søte kreasjonen Nina har laget! Med andre motiv og farger kan en slik passe like godt til andre anledninger enn bare jul også.

Men nå er det juleprosjekter vi vil se til den pågående utfordringen og det er fortsatt tid igjen til å bli med! Vi gleder oss til å se masse herlige julekreasjoner!
*****

Trenger du en julegave i siste liten? Hva med å pynte en eske med telys? Jeg kjøpte en billig eske på Nille, med store røde telys som jeg pyntet med mønster ark,  blomster fra Wild Orchid Crafts og et nydelig julemotiv fra Magnolia.
Motivet har jeg fargelagt med Copics og brukt Stickles Star Dust for å få noen detaljer til å glitre. Til å lage "snøen" har jeg brukt Glitter Snow. Alle disse tingene finger du i vår nettbutikk. :)

Håper dette kan være en liten inspirasjon til en "siste liten gave" til noen du er glad i.
Klem fra Nina <3