torsdag 1. oktober 2015

Utfordring i oktober - Feminint

Høstmørket kryper inn over oss og ingenting er da bedre enn å kose seg med hobby og scrapping, er min mening! Så her kommer en ny utfordring til alle som er klare for det. Denne gangen vil vi se noe


♥ FEMININT ♥

Uante muligheter, og vi er som alltid åpen for tolkninger og alle varianter av papirhobby. Link opp ditt bidrag nederst i denne posten, eller send det til oss på mail: hjerteboden'at'gmail.com.

Våre inspiratører har som alltid tatt utfordringen på strak arm og serverer her lekker inspirasjon:

Et posekort laget med motiv og mønsterark fra  Maja Design sin serie "Summer Crush", og konfirmasjons-stempler fra Kort & Godt.

Posekort med lekre ark fra Maja Designs Vintage Baby-kolleksjon.
Hva er vel mer feminint enn råååååsa og glitter?? Herlig AJ-side!

Dette er for øvrig Lindas siste bidrag for Hjerteboden før hun fratrer sin posisjon. Vi takker så mye for alle fantastiske og kreative bidrag og ikke minst for god hjelp med drift av bloggen vår! Tusen takk, Linda!

Vi må heller ikke glemme Cornelia, som også har takket for seg for denne gang. Tusen takk for all inspirasjon! Vi håper vi ser dine herlige kreasjoner igjen og ønsker dere begge to lykke til videre.

Siden vi nå er to mindre på designteamet, har vi hatt en DT-call i tilknytning til septemberutfordringen. Vi vil gjerne ha flere interesserte, så send oss en mail på hjerteboden'at'gmail.com, eller skriv "DT" bak navnet ditt i denne utfordringen, så kontakter vi deg. "Jobben" er ikke vanskelig i det hele tatt, det eneste du trenger å gjøre er å lage ett bidrag pr. mnd. til våre utfordringer. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Du har frem til 31. oktober på å sende inn ditt bidrag til denne utfordringen. Vi ønsker alle en kreativ måned!