lørdag 27. juni 2015

Love to bake

Scrapping er min lidenskap, og baking er min hobby...

Har laget en LO med noen av kakene jeg har laget det siste året.Love, er laget med dies fra Lil inker, jeg har også stanset ut små hjerter med kartong og vellum.Stempeltrykkene, er fra noen stempel som fulgte med ett blad for mange år siden...

Min favorittpynt om dagen: paljetter, vellum og prikker og snurrer tegnet på med penn

Vår utfordring denne mnd er KJÆRLIGHET, og det finnes jo så mange fordkjellige typer kjærlighet, så kanskje fikk du en ide til noe du kan lage til utfordirngen vår her ...

onsdag 24. juni 2015

Vellum

Vellum fortjener å være med i dagens scrapping<3
Så anvendelig og så mye kult man kan gjør med det..

Linn ga meg ett fantastisk tips, Print på vellum.. Ah, har du hørt noe så kult, en verden av muligheter åpnet seg og pinterest ble min bestevenn...
For selv om jeg har brukt vellum til litt forskjellig, mest som die cuts og til å stemple på, og litt til å lage shaker cards til project life, så hadde jeg ikke i min villeste fantasi tenkt på at jeg kan printe på vellum...

Jeg hadde sendt minsten i barnehagen der de skulle ha sjørøver-fest sist uke, og ville scrappe ett av de bildene da jeg måtte prøve denne teknikken.

Fant sjørøverbidler på pinterest, du kan se printeveggen min her:D

Når jeg printer ut så store bilder som jeg har gjort her, så vil vellumen krølle seg av fuktigheten fra blekket, så har varmepistolen klar så vil det gå helt fint...

Bakgrunnen er craft-kartong som jeg har malt med forskjellige blå glimmer mist, og stemplet med ett bakgrunnstempel og hvit stempelpute.Begge flaggene er i vellum, i tillegg har jeg punchet ut små sirkeler i grønn vellum


PIRATEN VÅR, er i grønn vellum med Lill inker design alfabet diesJeg har brukt:
Vellum: pakken det grønne er fra, hvit vellumDies kartong

Er det rart jeg digger vellum?

fredag 19. juni 2015

Gatefold-kort med Maja Design

To bursdager og en bryllupsdag i ett og samme kort, hvordan skulle nå det gå til??

Det var vel omtrent det jeg tenkte når jeg fikk bestilling på et kort hvor et par feiret både 50-års dag 60-års dag og sølvbryllupsdag samtidig. Løsningen ble et ganske enkelt gatefold-kort.

Jeg brukte Maja Designs Vintage Autumn Basics kolleksjon og laget en rosa og en blå side, satt sammen med et nøytralt belte med stempel fra Staz og helt enkle roser til dekor.

På beltet har jeg festet Glue Dots Hook 'n Loop, altså borrelås lukking, så det kan åpnes uten å tre beltet på kortet.
Uten beltet på ser det ganske stusselig ut, så jeg festet et par metallhjørner fra Kort & Godt i hjørnene.

Inni har jeg også brukt nøytrale farger i brunt og vanilla. Ingen annen dekor enn en liten urskive fra Prima og en produktlinje fra et av arkene i Vintage Autumn Basics kolleksjonen. Jeg tenkte at i en alder av 50 og 60 år, hvorav 25 av dem sammen, så må det da være en god del minner for dem begge.

Baksiden er helt enkel med et matchende brunt ark (det ser grønt ut på min skjerm, men det er brunt altså! *S* ) fra samme kolleksjon. Ett av mine personlige stempler har jeg stemplet rett på beltet.
Nokså enkelt, men forhåpentligvis en grei løsning på bestillingen.

Ha en kreativ helg!!

fredag 12. juni 2015

Vinner og favoritter - mai-utfordringen

Sent men forhåpentligvis godt kommer det her en vinner og favoritter fra mai-utfordringen vår. Utfordringen handlet om feiringer og du store verden så mye lekkert dere klarte å trylle frem!! Vi fikk inn hele 90 fantastiske bidrag, men det kan bare være en vinner og den er det heldigvis random.org som får lov til å kåre:


Og det er Anne Gro med dette råkule konfirmasjonskortet:


Gratulerer så mye!! Send oss en e-post til hjerteboden'@'gmail.com, så får du din premie.


Våre inspiratører har hatt et svare strev med å kåre favoritter denne gangen, så vi har ikke bare tre, men FIRE favoritter!


Gratulerer alle sammen!! Ta gjerne med dere en skryteknapp fra sidebaren og ikke glem juni-utfordringen vår! ;-)

Vi minner også om at vi har en kommentarkonkurranse gående på vår Facebookside i øyeblikket. Stor sjans til å vinne et gavekort i nettbutikken på kr 150,-, men skynd deg, trekningen er i kveld!!

Ha en strålende helg!!


fredag 5. juni 2015

Underveisinspirasjon med DT-Nina

Vår pågående utfordring handler om bryllup/kjærlighet og DT-Nina har laget et helt fantastisk bryllupskort/eksplosjonsboks, bare se her:

 Motivet på toppen av boksen er fra Mo Manning og fargelagt med Copics.

Inni boksen er det gjemt en bryllupskake. Motivet her er et ministempel fra Magnolia. Blomstene er fra min blomsterfavoritt Wild Orchid Crafts. Disse finner du i vår nettbutikk, som akkurat har blitt "pusset opp" - ta turen innom her: Hjerteboden.

Her ser man både lokket og innsiden av kortet, med kaken i midten.

Baksiden av kaken er ganske enkel, med mye blonder/bånd/perler.

På innsiden av kortet har jeg brukt et sommerfuglstempel fra en av mine stempelfavoritter Stempelglede, som jeg fargelga med Copics for å matche arkene mine, kombinert med et tekststempel.

Håper dette kan ha gitt deg inspirasjon til å være med i vår nye utfordring - der temaet er bryllup/kjærlighet. Vi gleder oss til å se alt det nydelige dere lager!

Stor klem fra Nina :)

mandag 1. juni 2015

Utfordring i juni - Bryllup/kjærlighet

Sommeren er her og det er høysesong for bryllup, så da slår vi til med en utfordring som dreier seg om nettopp dette. Men vi skal ikke gjøre det vanskelig for de som absolutt ikke har planer om å lage bryllupsprosjekter, vi godtar alt som har med kjærlighet å gjøre også, det kan være kjærlighet til barn, mor, far, besteforeldre, eller kanskje en kjærlighet på pinne?? ;-) Vi er åpne for kreative tolkninger! *S*


Her er hva våre supre inspiratører har laget til deres inspirasjon:Har laget et posekort med motiv og mønsterark 


                                                                  Linda
                                                # I love you, & BATMAN"
Har brukt Lil inker design Love dies, og papirdesign stempelplate "til han"


Da gleder vi oss til å se hva slags kjærlighet dere har å  vise oss :D
  Du har muligheten til å vinne et gavekort i Hjertebodens nettbutikk på kr 150,-.