lørdag 20. september 2014

Midtveisinspirasjon og Sommersluttsalg

Sommeren er definitivt over her i nord, men vi har fortsatt fine høstdager. Kveldene er mørke og kjølige, så da er det kos å kunne sette seg ved hobbybordet å leke litt. Denne helga har vi Sommerslutt-salg i Hjerteboden, som betyr at en hel masse vår- og sommerinspirerte produkter har fått reduserte priser. Vi har også en utfordring gående, som du finner her. Det handler om å bruke noen av Kort & Godt sine nye stempler. Jeg har lekt meg litt mer med M-237 stemplene og resultatet ble dette: 


Jeg har brukt ark fra Maja Design Vintage Summer Basics kolleksjonen på dette kortet. Denne kolleksjonen er blant vår- og sommervarene som er på tilbud i butikken denne helga. Blomstene jeg har brukt på dette kortet er fra Wild Orchid Crafts og alle blomster i butikken er å finne til reduserte priser. Motivet fra Saturated Canary finner du også i butikken, sammen med metallhjørnet fra Kort & Godt og Perler fra Kaisercraft. Alle tilbudsvarene finner du under Kampanjevarer i butikken. 

Alle Kort & Godt-stemplene finner du i butikken her. Har du noen av de nye stemplene til Kort & Godt kan du slenge deg med på utfordringen du også. Og har du ikke disse, så er det fortsatt god tid til å bestille dem. Fristen er ikke før 30. september og Hjerteboden har rimelige priser og rask levering!

Ha en fortsatt herlig, kreativ helg! 

lørdag 13. september 2014

Nyheter i butikken

Hjerteboden har fått en ny produktkategori. Lommescrapping er i vinden og Hjerteboden kan endelig presentere et utvalg av produkter fra Becky Higgins Project Life.


Vi har også fått inn en ny produsent av mønsterark, Simple Stories. Foreløpig kun med kolleksjonen "Hello Baby". Supersøte ark som passer perfekt til lommescrapping. Her kan du se et eksempel på bruk av disse arkene i lommescrapping:


Ta turen innom og sjekk ut nyhetene. Husk også supersalget, som gjelder kun denne helgen. Velkommen inn!

fredag 12. september 2014

Super helg med supersalg!

Har du fått med deg supersalget?


Vi venter inn en hel masse nye varer og trenger mer plass på lageret, så nå kan du gjøre noen solide kupp i Hjerteboden.
Husk også de nye Kort & Godt-stemplene til utfordringen vi har gående. ;-)

Ha en kreativ helg! 

tirsdag 9. september 2014

Nytt i butikken

I dag fikk vi inn nye blomster fra Prima Marketing i nettbutikken og de er aldeles nydelige!!


Serien heter London og dette er bare to av fargene som kom. Ta turen inn i butikken å se de andre fargene også.

Disse blomstene fra Melbourne-serien kom også inn i dag. Flere farger finnes her også, så ta turen inn og la deg friste! Du finner alle Prima-blomster her.

Standard betalingsløsning med kredittkort er endelig på plass i butikken. Denne løsningen anbefales for raskest mulig behandling av din ordre. PayPal er en annen mulighet som går like raskt og begge deler er trygge løsninger for deg som kunde. Hjertelig velkommen inn for en hyggelig handel!

søndag 7. september 2014

Kort & Godt - en utfordring!

Søndagsscrapping er rett og slett herlig!! I dag har jeg kost meg med nye #hashtag og poststempler fra Kort & Godt og da tenker jeg det passer bra med en liten utfordring:

Lag noe med de nye stemplene fra Kort & Godt og last opp ditt bidrag her eller på vår Facebook-side innen 30. september. Du kan også sende inn ditt bidrag på mail til hjerteboden'at'gmail.com.

Her kan du se hva jeg har laget med disse kule stemplene, som du finner i butikken

Etter fristens utløp trekkes en vinner, som får et gavekort i butikken på kr 150,-.

Håper vi får se en hel masse herlige bidrag!
Nyt resten av scrappesøndagen! ;-)Hva ønsker du??

Det å ta inn nye varer til butikken er en liten vitenskap i seg selv og jeg vil veldig gjerne gjøre kundene mine fornøyde. Dermed spør jeg: Hva ønsker DU å se av varer i butikken? Legg inn en kommentar på vår Facebook-side, så kan du være med i trekningen om en liten overraskelse. Men skynd deg, for jeg trekker i kveld!

Har du andre kommentarer eller innspill, så hør fra deg! Enten her i bloggen, på Facebook, eller på mail til hjerteboden'at'gmail.com.

lørdag 6. september 2014

Velkommen til "nye" Hjerteboden!

1. September fikk Hjerteboden ny eier og driftes nå av Renate Johnsen under foretaksnavnet Rekreasjoner Renate Johnsen.

Det har vært en hektisk periode med overføring av butikken, generelt vedlikehold, påfyll av nye varer og andre ting, og fortsatt er det en del ting som må på plass. Men butikken er åpen og vi ønsker både gamle og nye kunder hjertelig velkommen inn til en hyggelig handel i Hjerteboden.

Som ny eier vil jeg gjøre mitt aller beste for å opprettholde Bjarnes grunnleggende idé om rimelige priser, hurtig levering og god service. I tillegg vil jeg tilby kundene enda flere varer enn tidligere. Noen nyheter er allerede lagt inn i butikken og andre vil komme i tiden fremover.

Vi håper dere blir fornøyd med Hjerteboden også i fremtiden!

For øyeblikket har vi noen knallgode åpningstilbud, med halv pris på stempler fra Magnolia og Saturated Canary.


Hjertebodens restekasse fylles også opp med varer til sterkt reduserte priser, så ta turen innom og se om du finner noe som frister.

Facebook-siden vår kan du også være med på en aldri så liten konkurranse, ved å fortelle oss hva du ønsker å se i butikken, men skynd deg, for premien trekkes i morgen kveld!

Både på Facebook og her i bloggen, vil det skje spennende ting fremover, så legg deg til som følger/liker så du er sikker på å ikke gå glipp av noe.