torsdag 18. desember 2014

Vi har en vinner!!


Nå har vi fått trukket en vinner av vår giveaway i forbindelse med vår nye, fantastiske designteam! Alt du trengte å gjøre var å kommentere på innlegget her så kunne du vinne en julegave fra Hjerteboden. Og den heldige vinneren ble:Gratulerer så masse! Send oss adressen din på mail: hjerteboden@gmail.com, så skal vi gjøre det vi kan for at julegaven din rekker frem før jul. ;-)

Og til alle som ikke vant denne gangen: Heng med videre, det kommer flere sjanser! ;-)


onsdag 17. desember 2014

Juleinspirasjon fra DT-Linda

Trenger du litt ekstra inspirasjon til siste-minutt julekort? Linda har laget noen helt herlige og superenkle julekort. Bare se her:
Det er fortsatt god tid til å delta i juleutfordringen vår! Klikk deg inn her og bli med du også! 

søndag 14. desember 2014

Desemberutfordring

Nå er jammen jula rett rundt hjørnet og vi er endelig klare med en ny utfordring. Våre rykende ferske inspiratører har kastet seg inn i dette med liv og lyst, så nå håper vi at mange vil være med på en utfordring som handler om noe så enkelt som


♥ JUL ♥

Lag hva du vil, kort, LO, PL-side, dekorerte bokser og glass, sjokoladekort og alt mulig så lenge det er noe julerelatert. Bare ta en titt på hva damene har å inspirere oss med:Det er sikkert flere enn meg rundt omkring som fortsatt ikke er helt ferdige med alle juleprosjekter, så benytt muligheten til å vinne et gavekort i Hjertebodens nettbutikk på kr 150,- og last opp ditt juleprosjekt her innen 15. januar. Lang og god frist, så mange kan få muligheten til å delta! Vi gleder oss til å se masse herlige juleprosjekter!tirsdag 9. desember 2014

Tid for feiring!

Vår DT-call i november hentet inn en helt utrolig mengde spennende søknader og jeg brukte mye lenger tid på å gå igjennom alle enn jeg opprinnelig hadde tenkt. Jeg er helt overveldet over interessen og alle de kreative menneskene som finnes der ute. Tusen takk til hver og en som har vist sin interesse!

Med en mailboks full av søknader og et hektisk hverdagsliv med mye sykdom i heimen, forsvant november måned før jeg fikk sukk for meg og jeg tror ikke jeg er alene om å føle at dagene frem mot jul løper fortere enn jeg skulle ønske. Men nå er det tid for kos og feiring. Det er med stor glede jeg presenterer Hjertebodens nye inspiratører:


Här är jag, Cornelia från Sverige.
Jag är snart 50 (vart tar tiden vägen?!), sambo med den allra bästa mannen i världen, har vuxna utflugna barn och en kvartett barnbarn som får en del av min tid. Jag jobbar på ett boende för unga vuxna med utvecklingsstörning och trivs fantastiskt bra med det.
Den tid som blir över ägnar jag gärna åt scrapbooking. Alla barnbarnen har varsitt album som jag började fylla med layouter för cirka sju år sedan. De får en bunt i födelsedagspresent, som speglar året som gått. Det är väldigt uppskattat, faktiskt. På senare tid har jag mer och mer fastnat för lommescrapping. Jag är helt fast för dessa små plastfickor och älskar att sitta och fylla dem med bilder och små bitar av fina papper!
Jag gör också en hel del kort och det kan bli ett och annat altrat föremål. Jag gillar stämplar, både texter och motiv. Jag färglägger med vattenbaserade tombowspennor, men är ingen expert på just det även om jag tycker att det är väldigt kul.
Ibland får jag frågan om ”vilken stil” jag har och det kan jag omöjligt svara på. Någon har sagt att jag gör kort i ”Cornelia-stil” och det kan jag kanske hålla med om *S* Ni får väl bilda er en uppfattning själva, helt enkelt, för jag kommer ju att vara en del av Hjertebodens nya desigteam och försöka inspirera här i bloggen.
Jag ser verkligen fram emot det här uppdraget och längtar efter att få sätta igång! Jag hoppas att jag kan bidra med lite blågul inspiration här ifrån ert östra grannland!
Till sist vill jag också ta tillfället i akt och tacka Renate allra ödmjukast för förtroendet!


Jeg heter Jeanett og er 25 år gammel. Jeg bor på Hadeland, som ligger ca en time fra Oslo. 
Jeg jobber til daglig som lærer på en barneskole. Jeg har ulike interesser som trening, film, interiør og lesing, men den største av dem alle er å være kreativ:) Jeg startet med kortlagig for snart fem år siden og trives fortsatt veldig godt med papir, blomster, lim og glitter. Når det gjelder stilen min, så tror jeg den heller veldig til det sarte og romantiske. Det meste av det jeg lager har lyse farger og "søte" detaljer. I tillegg er jeg utrolig glad i bruk av ulike typer dies, så det blir ikke laget mye uten at de er flittig brukt. Jeg setter utrolig stor pris på å få være med som DT hos Hjerteboden, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven:)


Linda Svendsen heter jeg, mamma til tre fine trollunger og en sibirpus som alle 4 er godt vant med kamera og blitz ;) Jeg er en PL og LO scrapper, og elsker mix media, og bruker mist og maling på stort sett alt jeg lager.
Bloggen min er http://linolas.blogspot.no/ 


Hei! Jeg heter Nina og er 26 år gammel. Jeg bor i Drammen sammen med min samboer og jobber som pedagogisk leder i barnehage. Etter å ha mistet begge foreldrene mine til kreft, startet jeg i sommer et prosjekt jeg kaller «Ninas hobbyrom - kort mot kreft» der jeg selger alle kortene mine til inntekt for kreftforeningen. På den måten kan jeg glede andre ved å lage kort som de kan gi til noen de er glad i og på samme tid gi støtte til kreftforskningen slik at flere kan få en bedre og mer tilpasset behandling og selvfølgelig at flere overlever sykdommen. Jeg elsker å lage ting til andre og har fått en egen forkjærlighet for å fargelegge med copics. Jeg har stort sett alltid et fargelagt motiv på kortene mine. Ellers er nok stilen min mer «lag på lag» enn «clean and simple». Jeg gleder meg til å bli en del av Hjerteboden og både bli inspirert og forhåpentligvis inspirere andre. Ønsker du å følge prosjektet mitt «kort mot kreft», kan du følge meg på Facebook «Ninas hobbyrom» og instagram @ninashobbyrom :) Jeg har også en blogg, som jeg etter julestrida har lagt seg, vil bruke mer aktivt: ninashobbyrom.blogspot.no.Jeg heter Rita, og er nettopp fylt 50 år, og nyter denne fasen av livet :-) Jeg er gift, har to voksne barn og en liten hund. Var eier av Papirpikene sammen med Hilde "stempelgal", men vi valgte å avvikle butikken våren 2013. Nå jobber jeg deltid på Lykke, godtebutikken for garn og hobby, på CC Gjøvik. Jeg startet med å lage kort for ca 20 år siden, og koser meg på scrapperommet mitt så fort jeg har tid. Liker også å hekle og strikke, og er glad i turer i skog og mark. Ta gjerne en tur innom bloggen min "Rita's Kosekrok", hvor du finner mine kort, og litt av hvert fra mitt hverdagsliv :-)

Jeg gleder meg enormt til å se hva disse damene kan inspirere oss med og håper alle vil være med å ønske dem hjertelig velkommen!
Så vil jeg også minne om at selv om vi nå har et designteam, er det fortsatt fritt frem for å sende inn søknader og inspirasjonsbidrag, både på vår Facebookside og på mail. Vi vil fortsette med premiering av bidrag som blir brukt og vi vil ta inn gjestedesignere i bloggen fra tid til annen, med mulighet for fast DT-plass.

Og ingen feiring uten GAVER!! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget og du kan bli den heldige vinneren av en julegave fra Hjerteboden. Og deler du ordet i dine sosiale kanaler (i blogg eller på Facebook), blir vi ekstra glade for det og gir deg ett ekstra lodd i trekningen som takk for hjelpen! Frist for å delta i denne trekningen er 14. desember, så du skal rekke å få gaven før julaften. ;-)


Vi har også en konkurranse gående på vår Facebook-side, hvor du kan vinne et gavekort i nettbutikken på kr 150,-.

Og sist, men definitivt ikke minst - KNALLTILBUD i butikken med 20 % avslag på HELE din bestilling innen fredag 12. desember!! Bruk rabattkode: dtdes20
*inkluderer fraktkostnader. Kan brukes på flere kjøp. Kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Da gjenstår det bare å minne dere på å følge med videre, for vi har noen vinnere å annonsere og veldig snart skal våre inspiratører vise dere hva de får til i vår juleutfordring! Gled dere!!