fredag 20. februar 2015

Lite Februariinspiration

Här kommer lite inspiration till februari-utfordringen. En vinter-LO i blått. Bilden visar yngsta barnbarnet Alfred, som är ute och åker skoter med pappa en härlig vinterdag alldeles nyligen. Bilden är tagen med mobilen och egentligen inte speciellt tekniskt bra, men den visar ändå så stor glädje och har så fin stämning att jag ville scrappa den.

Och ibland, speciellt när jag suttit länge och pillat med små foton på PL-sidor, är det så befriande härligt att få jobba med ett stort foto, som här.

 Pappren är från Maja design.

 Rubriken har jag stansat ut med ett lite äldre QK-alfa (Heidi Swapp) i foam och klistrat fast lite "slarvigt". Det ger lite djup och det gillar jag.

Bland blommorna har jag placerat några halvpärlor i matchande färger. Det fyller ut och är vackert, tycker jag.

//Cornelia

lørdag 14. februar 2015

Alle hjerters dag...

Jeg fant en søt film på youtube med sukkerkaker med fargerike hjerter inni.. Du kan se den her.

Jeg hadde ikke like farger som i filmen, men mine farger ble greie de og, og passer fint nå til alle hjerters dag :D

Jeg har brukt Magnolia sin hjertetag, det er desverre tomt for denne  i butikken akkurat nå, men den er bestilt inn.
Så har jeg malt ett strøk med utvannet gesso, når den tørka har jeg stemplet  #minfavoritt fra staz sin stempelplate, den finner du her. Og jeg er avhengig av dotter så det måtte med ;) Her er link til alle dottene til butikken :D

Ønsker alle en flott alle hjerters dag, og en bollefin fastelaven :D
Linda

fredag 6. februar 2015

And the winner is...

Jeg er så utrolig imponert over alle fantastisk flotte bidrag som kommer inn til våre utfordringer og selvfølgelig veldig glad for at så mange ønsker å delta. Tusen takk til dere alle! Men som alltid i en konkurranse, kan det bare være en vinner. Januarutfordringen handlet om nye begynnelser og denne gangen har herr Random plukket ut:Som betyr at den som får gavekortet på kr 150,- er:


Merete har laget dette nydelige dåpskortet:

Gratulerer så mye til vinneren! 
Ta kontakt med oss på mail hjerteboden'@'gmail.com for å få ditt gavekort. 

Men vi er langt fra ferdige med rampelyset. Inspiratørene våre har hatt den vanskelige jobben med å plukke ut favoritter fra alle bidragene i januar og her er deres favoritter:


Nr. 5 Elisabeth

Nr 4 Berit C 

Nr 9 Lena


Igjen, tusen hjertelig takk for vakre bidrag og inspirasjon! 
Husk at vi er godt i gang med februarutfordringen vår! Bli med du også!

søndag 1. februar 2015

Utfordring i februar - Blått og vinterlig

Da har vi allerede unnagjort en måned av 2015, hvor ble den måneden av? Vel, uansett er det blitt 1. februar og vi er klare for ny utfordring. Her i nord er vi omtrent midt i vintersesongen, så denne gangen vil vi se bidrag som er

♥   Blått og vinterlig  ♥


Og her kommer inspirasjon fra våre dyktige damer:


Kalde dager og masse snø, da trenger man litt å varme seg på, så jeg har laget en kopp med "Snømannsuppe" :-) (Ark fra Maja Design, snømanndies fra Sizzix/Tim Holtz, snøfnuggpunch fra Martha Stewart og tekstempel fra North Star Stamps).
Månadens tema "Blått och vinterlig" är en verklig utmaning för mej, då jag tycker att blått är en riktigt svår färg. Vacker, ja! Och jag beundrar ofta andras snygga, blå alster, men när jag ska göra något själv... ja, då blir det så komplicerat.

Men här, till de här fotona, var det ändå självklart att använda blått.

Busiga vinterbilder på barnbarnet Emil och hans mamma fick sällskap av en snöflingebård utstansad med en die.

Snöflingorna kommer tillbaka på flera ställen och jag har också utnyttjat det mönstrade pappret som dekoration.

Alla korten på denna lommescrappade sida har jag skurit ut själv, ur vanligt mönstrat papper. Det är inte alltid nödvändigt att köpa färdigt!

Här nere till höger har jag använt mej av en flip pocket (som snart kommer att finnas i butiken) och gjort en extra fotoficka där det får plats ett par foton samt journaling. Ett kul sätt att skapa lite mera plats på sidan!
Du kan bidra med alle slags papirprosjekter, om det er kort, LO, PL, altered, mixed media, decoupage eller hva som helst, her er det bare fantasien som begrenser! Bidrag kan leveres både i InLinkz nederst i dette innlegget, eller på e-post til hjerteboden'@'gmail.com. Du kan delta så mange ganger du vil og kombinere med så mange andre utfordringer du vil, så lenge ditt bidrag passer til vårt tema.
Ca. en uke etter avsluttet utfordring trekker vi en tilfeldig vinner, som får et gavekort i nettbutikken på kr 150,-. I tillegg vil våre inspiratører stemme frem sine tre favoritter, som sammen med vinneren blir publisert i et eget innlegg i bloggen.

Alle bidrag til Hjertebodens utfordringer kan bli utvalgt til bruk i promotering av butikken og produkter vi selger. Utvalgte bidrag vil bli premiert med gavekort i nettbutikken på kr 100,-. Ønsker du å vise frem noe du har laget med produkter fra Hjerteboden, uten at det passer til en utfordring, er det fullt mulig å gjøre det ved å sende bidrag på e-post, eller poste på Hjertebodens Facebook-side.

Denne utfordringen varer til 28. februar kl.23.55.

Kos dere med kreativiteten!