torsdag 18. desember 2014

Vi har en vinner!!


Nå har vi fått trukket en vinner av vår giveaway i forbindelse med vår nye, fantastiske designteam! Alt du trengte å gjøre var å kommentere på innlegget her så kunne du vinne en julegave fra Hjerteboden. Og den heldige vinneren ble:Gratulerer så masse! Send oss adressen din på mail: hjerteboden@gmail.com, så skal vi gjøre det vi kan for at julegaven din rekker frem før jul. ;-)

Og til alle som ikke vant denne gangen: Heng med videre, det kommer flere sjanser! ;-)


onsdag 17. desember 2014

Juleinspirasjon fra DT-Linda

Trenger du litt ekstra inspirasjon til siste-minutt julekort? Linda har laget noen helt herlige og superenkle julekort. Bare se her:
Det er fortsatt god tid til å delta i juleutfordringen vår! Klikk deg inn her og bli med du også! 

søndag 14. desember 2014

Desemberutfordring

Nå er jammen jula rett rundt hjørnet og vi er endelig klare med en ny utfordring. Våre rykende ferske inspiratører har kastet seg inn i dette med liv og lyst, så nå håper vi at mange vil være med på en utfordring som handler om noe så enkelt som


♥ JUL ♥

Lag hva du vil, kort, LO, PL-side, dekorerte bokser og glass, sjokoladekort og alt mulig så lenge det er noe julerelatert. Bare ta en titt på hva damene har å inspirere oss med:Det er sikkert flere enn meg rundt omkring som fortsatt ikke er helt ferdige med alle juleprosjekter, så benytt muligheten til å vinne et gavekort i Hjertebodens nettbutikk på kr 150,- og last opp ditt juleprosjekt her innen 15. januar. Lang og god frist, så mange kan få muligheten til å delta! Vi gleder oss til å se masse herlige juleprosjekter!tirsdag 9. desember 2014

Tid for feiring!

Vår DT-call i november hentet inn en helt utrolig mengde spennende søknader og jeg brukte mye lenger tid på å gå igjennom alle enn jeg opprinnelig hadde tenkt. Jeg er helt overveldet over interessen og alle de kreative menneskene som finnes der ute. Tusen takk til hver og en som har vist sin interesse!

Med en mailboks full av søknader og et hektisk hverdagsliv med mye sykdom i heimen, forsvant november måned før jeg fikk sukk for meg og jeg tror ikke jeg er alene om å føle at dagene frem mot jul løper fortere enn jeg skulle ønske. Men nå er det tid for kos og feiring. Det er med stor glede jeg presenterer Hjertebodens nye inspiratører:


Här är jag, Cornelia från Sverige.
Jag är snart 50 (vart tar tiden vägen?!), sambo med den allra bästa mannen i världen, har vuxna utflugna barn och en kvartett barnbarn som får en del av min tid. Jag jobbar på ett boende för unga vuxna med utvecklingsstörning och trivs fantastiskt bra med det.
Den tid som blir över ägnar jag gärna åt scrapbooking. Alla barnbarnen har varsitt album som jag började fylla med layouter för cirka sju år sedan. De får en bunt i födelsedagspresent, som speglar året som gått. Det är väldigt uppskattat, faktiskt. På senare tid har jag mer och mer fastnat för lommescrapping. Jag är helt fast för dessa små plastfickor och älskar att sitta och fylla dem med bilder och små bitar av fina papper!
Jag gör också en hel del kort och det kan bli ett och annat altrat föremål. Jag gillar stämplar, både texter och motiv. Jag färglägger med vattenbaserade tombowspennor, men är ingen expert på just det även om jag tycker att det är väldigt kul.
Ibland får jag frågan om ”vilken stil” jag har och det kan jag omöjligt svara på. Någon har sagt att jag gör kort i ”Cornelia-stil” och det kan jag kanske hålla med om *S* Ni får väl bilda er en uppfattning själva, helt enkelt, för jag kommer ju att vara en del av Hjertebodens nya desigteam och försöka inspirera här i bloggen.
Jag ser verkligen fram emot det här uppdraget och längtar efter att få sätta igång! Jag hoppas att jag kan bidra med lite blågul inspiration här ifrån ert östra grannland!
Till sist vill jag också ta tillfället i akt och tacka Renate allra ödmjukast för förtroendet!


Jeg heter Jeanett og er 25 år gammel. Jeg bor på Hadeland, som ligger ca en time fra Oslo. 
Jeg jobber til daglig som lærer på en barneskole. Jeg har ulike interesser som trening, film, interiør og lesing, men den største av dem alle er å være kreativ:) Jeg startet med kortlagig for snart fem år siden og trives fortsatt veldig godt med papir, blomster, lim og glitter. Når det gjelder stilen min, så tror jeg den heller veldig til det sarte og romantiske. Det meste av det jeg lager har lyse farger og "søte" detaljer. I tillegg er jeg utrolig glad i bruk av ulike typer dies, så det blir ikke laget mye uten at de er flittig brukt. Jeg setter utrolig stor pris på å få være med som DT hos Hjerteboden, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven:)


Linda Svendsen heter jeg, mamma til tre fine trollunger og en sibirpus som alle 4 er godt vant med kamera og blitz ;) Jeg er en PL og LO scrapper, og elsker mix media, og bruker mist og maling på stort sett alt jeg lager.
Bloggen min er http://linolas.blogspot.no/ 


Hei! Jeg heter Nina og er 26 år gammel. Jeg bor i Drammen sammen med min samboer og jobber som pedagogisk leder i barnehage. Etter å ha mistet begge foreldrene mine til kreft, startet jeg i sommer et prosjekt jeg kaller «Ninas hobbyrom - kort mot kreft» der jeg selger alle kortene mine til inntekt for kreftforeningen. På den måten kan jeg glede andre ved å lage kort som de kan gi til noen de er glad i og på samme tid gi støtte til kreftforskningen slik at flere kan få en bedre og mer tilpasset behandling og selvfølgelig at flere overlever sykdommen. Jeg elsker å lage ting til andre og har fått en egen forkjærlighet for å fargelegge med copics. Jeg har stort sett alltid et fargelagt motiv på kortene mine. Ellers er nok stilen min mer «lag på lag» enn «clean and simple». Jeg gleder meg til å bli en del av Hjerteboden og både bli inspirert og forhåpentligvis inspirere andre. Ønsker du å følge prosjektet mitt «kort mot kreft», kan du følge meg på Facebook «Ninas hobbyrom» og instagram @ninashobbyrom :) Jeg har også en blogg, som jeg etter julestrida har lagt seg, vil bruke mer aktivt: ninashobbyrom.blogspot.no.Jeg heter Rita, og er nettopp fylt 50 år, og nyter denne fasen av livet :-) Jeg er gift, har to voksne barn og en liten hund. Var eier av Papirpikene sammen med Hilde "stempelgal", men vi valgte å avvikle butikken våren 2013. Nå jobber jeg deltid på Lykke, godtebutikken for garn og hobby, på CC Gjøvik. Jeg startet med å lage kort for ca 20 år siden, og koser meg på scrapperommet mitt så fort jeg har tid. Liker også å hekle og strikke, og er glad i turer i skog og mark. Ta gjerne en tur innom bloggen min "Rita's Kosekrok", hvor du finner mine kort, og litt av hvert fra mitt hverdagsliv :-)

Jeg gleder meg enormt til å se hva disse damene kan inspirere oss med og håper alle vil være med å ønske dem hjertelig velkommen!
Så vil jeg også minne om at selv om vi nå har et designteam, er det fortsatt fritt frem for å sende inn søknader og inspirasjonsbidrag, både på vår Facebookside og på mail. Vi vil fortsette med premiering av bidrag som blir brukt og vi vil ta inn gjestedesignere i bloggen fra tid til annen, med mulighet for fast DT-plass.

Og ingen feiring uten GAVER!! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget og du kan bli den heldige vinneren av en julegave fra Hjerteboden. Og deler du ordet i dine sosiale kanaler (i blogg eller på Facebook), blir vi ekstra glade for det og gir deg ett ekstra lodd i trekningen som takk for hjelpen! Frist for å delta i denne trekningen er 14. desember, så du skal rekke å få gaven før julaften. ;-)


Vi har også en konkurranse gående på vår Facebook-side, hvor du kan vinne et gavekort i nettbutikken på kr 150,-.

Og sist, men definitivt ikke minst - KNALLTILBUD i butikken med 20 % avslag på HELE din bestilling innen fredag 12. desember!! Bruk rabattkode: dtdes20
*inkluderer fraktkostnader. Kan brukes på flere kjøp. Kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Da gjenstår det bare å minne dere på å følge med videre, for vi har noen vinnere å annonsere og veldig snart skal våre inspiratører vise dere hva de får til i vår juleutfordring! Gled dere!!


lørdag 1. november 2014

Utfordring "Dekorer noe" - Vinner og nyheter

Da er det på tide å annonsere vinneren av utfordringen vi hadde i oktober, "Dekorer noe". Det kom inn 11 fantastiske bidrag denne gangen og jeg har overhodet ikke klart å plukke ut en favoritt eller tre, så Random.org har fått gjøre jobben for meg.

Vinneren ble:


med denne lekkert dekorerte gaveposen til en jubilant.


Gratulerer, Rita! Ta kontakt med oss på e-post hjerteboden'@'gmail.com, så får du gavekortet ditt. 


Har du ikke sett på de andre bidragene enda, bør du gjøre det her, for det var virkelig mye fint! Tusen takk til alle for bidragene. Vi setter stor pris på engasjementet!

Det kommer ny utfordring her i bloggen litt senere i november og vårt nye designteam skal presenteres, så følg med videre! Inntil da kan du titte innom nettbutikken. Nå har vi produkter fra norske Staz i butikken og berømmelige Martha Stewart, med sine glimrende skjæreprodukter og herlige puncher. Utvalget er ikke stort enda, men det blir det etterhvert. ;-)
I hele november kan du også være med i trekningen om et gavekort på kr 1000,-! Det kan bli en fin julegave til deg selv av det. ;-)

fredag 31. oktober 2014

Utfordring "Dekorer noe" - Bidrag på mail

Vi har fått inn to lekre bidrag på mail fra Monika Welde til utfordringen "Dekorer noe".

Det første bidraget er en dekorert Pringlesboks. Her har hun brukt Magnolia DooHickeys og perler fra Hjerteboden.

Det neste er en flaske hjemmelaget eplejuice med bølgepapp, Stickles og DooHickey fra Hjerteboden.

Tusen takk for nydelige og kreative bidrag, Monika!

Det er fortsatt noen timer igjen av fristen for innlevering og gode muligheter for å vinne et gavekort i Hjerteboden, så bli med du også! 

mandag 20. oktober 2014

Hjerteboden søker inspiratører

Hjerteboden er på jakt etter dyktige, engasjerte og inspirerende kvinner og menn til vårt designteam. Har du en lidenskap for hobbyaktiviteter, som papirhobby, kortlaging, scrapbooking, fargelegging, maling, decoupage, art journaling, mixed media eller andre ting, hører vi gjerne fra deg!

Om du er ny og uerfaren eller "gammel" og dreven spiller ingen rolle, så lenge du brenner for det du gjør, har et visst aktivitetsnivå på produksjonen, er fortrolig med bruk av data, Internett og sosiale medier og kan ta brukbare bilder til bruk på nett.

Vi ønsker at Hjertebodens designteam skal favne ulike stiler og sjangre, så muligheten er åpen for alle som kan ta en utfordring på strak arm.

Send en e-post til hjerteboden'@'gmail.com med noen ord om deg selv, det du gjør og hvorfor du ønsker å designe for Hjerteboden. Legg også ved link til blogg eller bilder av prosjekter du har laget.


Vi ser frem til å høre fra akkurat deg!fredag 17. oktober 2014

Inspirasjon til utfordringen "Dekorer noe"

Har du enda ikke kommet i gang med å dekorere noe til oktober-utfordringen? Hva med litt mer inspirasjon? Når jeg først var i gang med dekorering av glass, lagde jeg like godt to stykker. Her er det andre jeg lagde.Fremgangsmåten er like enkel som på det første jeg lagde og materialer finner du i Hjertebodens nettbutikk. (Ikke identiske materialer, men tilsvarende det som er brukt på dette bidraget.)

Det er fortsatt god tid igjen til å levere. Husk at du kan levere både i bloggen, på Facebook og på e-post til hjerteboden'@'gmail.com.

Ha en herlig kreativ helg! 

fredag 10. oktober 2014

Ny utfordring - Dekorer noe

Oktober er kommet og høstmørket kryper inn tidligere og tidligere om kveldene her i nord. Da er det deilig å kunne sette seg ned med hobbyprosjekter og kanskje begynne å tenke litt på jula også?
Noen er allerede i full gang med produksjon til julemesser rundt omkring og her om dagen fikk Hjerteboden være med på en slik produksjonskveld hvor dekorering av glass sto på dagsordenen.

Gamle syltetøyglass og andre typer glass får nytt liv med kvister og blomster. Lin-Ingvild Monsen gjorde dette glasset til en nydelig lyslykt.

 Andre typer glass er kanskje ikke like egnet til å ha lys i, men et snopeglass, kanskje?

Slike glass er faktisk utrolig enkle å lage. Her er det du trenger:

- Ett rengjort glass (syltetøy, fetaost, sennep, pastasaus e.l. det meste kan brukes!)

Til varianten med kvister:
- kvister fra skogen (klippes til med grensaks)
- godt lim (Glossy Accents, Aleene's lim eller Glue'n Seal kan anbefales.)
- Valgfri pynt (her er brukt kun blomster.)

Til varianten med tekst:
- Decoupagelakk eller Multi medium
- Serviett(er)
- glitterlim
- Bånd og/eller blonder
- Valgfri pynt, her er brukt blomster, hyssing og barkhjerte

Lyst å prøve? En mer detaljert fremgangsmåte finnes her. Og denne utfordringen handler om å dekorere noe. Det kan være glass, esker, hermetikkbokser, permer eller noe helt annet! Kos deg med å kreere og last opp ditt bidrag under, send det på mail til hjerteboden'at'gmail.com eller last opp på vår Facebook-side. Bidraget må inneholde minst ett produkt som finnes i Hjertebodens nettbutikk og du har helt frem til 31. oktober på å levere. 

En tilfeldig valgt vinner av utfordringen vil få et gavekort i nettbutikken på kr 150,-. 

Alle som leverer vil dessuten få muligheten til ekstra "spotlight" med tilhørende premie. Av alle prosjekter som leveres til Hjerteboden, i blogg, på Facebook eller på mail (trenger ikke være til utfordringer heller), velger vi fra tid til annen prosjekter som vi ønsker å bruke for å markedsføre våre produkter. Utvalgte bidrag blir premiert med et gavekort i butikken på kr 100,-.


onsdag 1. oktober 2014

Vinner av Kort & Godt utfordringen

Vi fikk inn fem nydelige bidrag til utfordringen, fire her i bloggen og ett på vår Facebook-side. Tusen takk til alle som leverte. Det har vært en glede å få kikke på herlighetene deres!
Rettferdigheten fikk råde og random.org har kåret vinneren som ble:(Tove, som leverte på Facebook var nummer 4 i rekken, så nummer 5 ble da:)


***RitaK***
Med dette lekre bidraget:

Gratulerer, Rita! Gavekort kommer på mail til deg!

Følg med videre, for snart kommer det en ny utfordring her i bloggen. I mellomtiden kan du jo ta turen innom nettbutikken og se på alle nyhetene som er kommet i det siste. Det er ikke så rent lite heller! ;-)


lørdag 20. september 2014

Midtveisinspirasjon og Sommersluttsalg

Sommeren er definitivt over her i nord, men vi har fortsatt fine høstdager. Kveldene er mørke og kjølige, så da er det kos å kunne sette seg ved hobbybordet å leke litt. Denne helga har vi Sommerslutt-salg i Hjerteboden, som betyr at en hel masse vår- og sommerinspirerte produkter har fått reduserte priser. Vi har også en utfordring gående, som du finner her. Det handler om å bruke noen av Kort & Godt sine nye stempler. Jeg har lekt meg litt mer med M-237 stemplene og resultatet ble dette: 


Jeg har brukt ark fra Maja Design Vintage Summer Basics kolleksjonen på dette kortet. Denne kolleksjonen er blant vår- og sommervarene som er på tilbud i butikken denne helga. Blomstene jeg har brukt på dette kortet er fra Wild Orchid Crafts og alle blomster i butikken er å finne til reduserte priser. Motivet fra Saturated Canary finner du også i butikken, sammen med metallhjørnet fra Kort & Godt og Perler fra Kaisercraft. Alle tilbudsvarene finner du under Kampanjevarer i butikken. 

Alle Kort & Godt-stemplene finner du i butikken her. Har du noen av de nye stemplene til Kort & Godt kan du slenge deg med på utfordringen du også. Og har du ikke disse, så er det fortsatt god tid til å bestille dem. Fristen er ikke før 30. september og Hjerteboden har rimelige priser og rask levering!

Ha en fortsatt herlig, kreativ helg! 

lørdag 13. september 2014

Nyheter i butikken

Hjerteboden har fått en ny produktkategori. Lommescrapping er i vinden og Hjerteboden kan endelig presentere et utvalg av produkter fra Becky Higgins Project Life.


Vi har også fått inn en ny produsent av mønsterark, Simple Stories. Foreløpig kun med kolleksjonen "Hello Baby". Supersøte ark som passer perfekt til lommescrapping. Her kan du se et eksempel på bruk av disse arkene i lommescrapping:


Ta turen innom og sjekk ut nyhetene. Husk også supersalget, som gjelder kun denne helgen. Velkommen inn!

fredag 12. september 2014

Super helg med supersalg!

Har du fått med deg supersalget?


Vi venter inn en hel masse nye varer og trenger mer plass på lageret, så nå kan du gjøre noen solide kupp i Hjerteboden.
Husk også de nye Kort & Godt-stemplene til utfordringen vi har gående. ;-)

Ha en kreativ helg! 

tirsdag 9. september 2014

Nytt i butikken

I dag fikk vi inn nye blomster fra Prima Marketing i nettbutikken og de er aldeles nydelige!!


Serien heter London og dette er bare to av fargene som kom. Ta turen inn i butikken å se de andre fargene også.

Disse blomstene fra Melbourne-serien kom også inn i dag. Flere farger finnes her også, så ta turen inn og la deg friste! Du finner alle Prima-blomster her.

Standard betalingsløsning med kredittkort er endelig på plass i butikken. Denne løsningen anbefales for raskest mulig behandling av din ordre. PayPal er en annen mulighet som går like raskt og begge deler er trygge løsninger for deg som kunde. Hjertelig velkommen inn for en hyggelig handel!

søndag 7. september 2014

Kort & Godt - en utfordring!

Søndagsscrapping er rett og slett herlig!! I dag har jeg kost meg med nye #hashtag og poststempler fra Kort & Godt og da tenker jeg det passer bra med en liten utfordring:

Lag noe med de nye stemplene fra Kort & Godt og last opp ditt bidrag her eller på vår Facebook-side innen 30. september. Du kan også sende inn ditt bidrag på mail til hjerteboden'at'gmail.com.

Her kan du se hva jeg har laget med disse kule stemplene, som du finner i butikken

Etter fristens utløp trekkes en vinner, som får et gavekort i butikken på kr 150,-.

Håper vi får se en hel masse herlige bidrag!
Nyt resten av scrappesøndagen! ;-)Hva ønsker du??

Det å ta inn nye varer til butikken er en liten vitenskap i seg selv og jeg vil veldig gjerne gjøre kundene mine fornøyde. Dermed spør jeg: Hva ønsker DU å se av varer i butikken? Legg inn en kommentar på vår Facebook-side, så kan du være med i trekningen om en liten overraskelse. Men skynd deg, for jeg trekker i kveld!

Har du andre kommentarer eller innspill, så hør fra deg! Enten her i bloggen, på Facebook, eller på mail til hjerteboden'at'gmail.com.

lørdag 6. september 2014

Velkommen til "nye" Hjerteboden!

1. September fikk Hjerteboden ny eier og driftes nå av Renate Johnsen under foretaksnavnet Rekreasjoner Renate Johnsen.

Det har vært en hektisk periode med overføring av butikken, generelt vedlikehold, påfyll av nye varer og andre ting, og fortsatt er det en del ting som må på plass. Men butikken er åpen og vi ønsker både gamle og nye kunder hjertelig velkommen inn til en hyggelig handel i Hjerteboden.

Som ny eier vil jeg gjøre mitt aller beste for å opprettholde Bjarnes grunnleggende idé om rimelige priser, hurtig levering og god service. I tillegg vil jeg tilby kundene enda flere varer enn tidligere. Noen nyheter er allerede lagt inn i butikken og andre vil komme i tiden fremover.

Vi håper dere blir fornøyd med Hjerteboden også i fremtiden!

For øyeblikket har vi noen knallgode åpningstilbud, med halv pris på stempler fra Magnolia og Saturated Canary.


Hjertebodens restekasse fylles også opp med varer til sterkt reduserte priser, så ta turen innom og se om du finner noe som frister.

Facebook-siden vår kan du også være med på en aldri så liten konkurranse, ved å fortelle oss hva du ønsker å se i butikken, men skynd deg, for premien trekkes i morgen kveld!

Både på Facebook og her i bloggen, vil det skje spennende ting fremover, så legg deg til som følger/liker så du er sikker på å ikke gå glipp av noe.


tirsdag 3. juni 2014

Opphørssalget fortsetter!


Husk nå får du alle varer i Hjerteboden med 30% avslag!!!
Bruk rabattkode: rabatt30
(for alle ordrer over 400,-)

Det er ennå igjen noen av de supersøte stemplene fra Magnolia og Animals of the Year Collection.
Her er Tilda with Maggie the Monkey (kun 2 stk igjen på lager!!)