fredag 1. mai 2015

Mai-utfordring "Feiring"

Vi skriver mai måned allerede og vårfornemmelsene er en realitet, til og med her oppe ved Nordpolen! Og denne månedens utfordring handler enkelt og greit om feiringer.  Bursdagsfeiring, konfirmasjonsfeiring, eller feiring av våren? Du bestemmer selv hvordan du tolker dette og hva du leverer, bare du laster opp her, eller sender oss en mail innen 30. mai.

Og her kommer inspirasjon fra våre fantastiske inspiratører:

PLside med gamle bilder :D
Baksiden
Regnbuehjertekort. er har hatt masse forskjellige washitaper på en hvit kartong og stanset ut mange hjerter...
 På denne tida av året  er det mange som feirer konfirmasjon rundt om i landet, så jeg har laget ei veske til ei konfirmant-jente.Den er brettet av et helt Bazzill-ark og pyntet med mønsterark fra Maja Design. Har også brukt en hjerteformet kakeserviett, noen papirroser, og litt blondesløyfer til hank og pynt ellers.

Når man åpner veska ser den slik ut. Har pyntet med hjerter stanset ut med Spellbinders, og stempeltekster fra Kort & Godt. Har festet ei sløyfe på det midterste hjertet,  hvor man kan feste pengegaven :-)

Materialer til et lignende kort finner du hos Hjerteboden :-) Det finns mycket att fira! Man kan till exempel fira att våren är här, så jag gjorde enkla "förpackningar" med restepapir och en vårstämpel ur mina gömmor.

 Vad gömmer sej inuti, månntro?


 Jo, en skraplott (och vad heter det på norsk? Flaxlodd???) och lite gotteri. Alltså, ett litet "gotterilotteri" med chans att vinna en halv miljon kronor på lotten, minsann!

Och, i ärlighetens namn, dessa gjorde jag inte enbart för att fira våren. Det råkar vara så också att jag fyller år och då bjöd jag på dessa små "sötsaker" till kaffet efter smörgåstårtan på jobbet. För att fira lite födelsedag där också. ALLT kan man fira! *S*

Påsarna har jag helt enkelt knutit fast på baksidan av förpackningen, såhär.

Inspiration till dessa har jag fått av en tjej som heter Trude, som från början fått inspiration av mej. Vi inspirerar varandra! *ler*


Det finnes alltid noe å feire og alltid en anledning til å lage et kort eller annet papirarbeid, så her er det ingen grunn til å vente. Bli med på utfordringen du også og du har muligheten til å vinne et gavekort i Hjertebodens nettbutikk på kr 150,-.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar