Inspiratørene

TEAM 1 

Gry - teamleder

Jeg er en en scrappeglad dame fra Tistedal i Østfold, gift med en meget tålmodig mann, har 4 barn + 1 katt og 2 kaniner :-)
Jeg har holdt på med scrapping i ca 10 år, Stilen min er variabel etter hva jeg har lyst til å lage, men jeg er svak for serier fra Maja Design og Pion Design, de bruker jeg mye!
Når jeg en sjelden gang fargelegger, bruker jeg en kombinasjon av Copics og Promarker.
*
*


Jeg er Kari, i min beste alder :-) , fra Trysil. Pensjonist etter 42 herlige år som lærer. Mamma til to flotte jenter som har gjort meg til mormor til fire. Jeg startet med scrapping i 2004, laget LOer til å begynne med, men har etter hvert helt gått over til å lage kort. Jeg har en forkjærlighet for å bruke blomster på kortene mine, og derfor er ikke maskuline kort det jeg lager mest av. Men hvem har sagt at menn ikke liker å få blomster? 
*
*

Hei!

Jeg heter Monica og er født i -82. Bor sammen med mannen min, våre 3 sønner og 2 katter litt utenfor Tromsø. 

Jeg har drevet med scrapbooking, da i all hovedsak kortlaging, siden 2007/2008. Siden 2014 har jeg vært med  på å arrangere ett scrappetreff her i bygda jeg bor, til høsten er det påan igjen med nytt treff og det gleder jeg meg kjempemasse til.

Om jeg har en stil jeg kan kalle "min" er jeg usikker på. Liker å prøve det meste og syns det er gøy å prøve nye ting, men har nok en forkjærlighet for vintage/shabby chic stilen. Så lander mange ganger tilbake på det når jeg holder på med prosjekter.

Dette er første gangen jeg er insiprator i blogg, men gleder meg kjempemasse til å ta fatt på den oppgaven. 
*
*


Eg heiter Audhild, men likar å bruke Frk. Bogstad i blogg-verda ;)
Er 40 år, utdanna gartner, men jobbar som postbud. 
Har 16 mål småbruk og 2 kattar. Polar og Gråpus
Byrja med kortlaging for ca 10 år sidan. 
Då gjekk det mest i eigne bilder av blomster, 
pynta med klistermerker og glansbildet + litt glitterpennpynt.
Ca 2010 byrja eg med stempel, blomster, bånd 
-kjøpte meg Silhouette SD og Big Shot + 1million dies ;)
Har utvikla meg sidan då óg, no går det i tag's  
-heimelaga bakgrunn med stensil 
distress, Dylusions, mica powder ..
*
*Mitt navn er Maria (alias BlackLissi i scrappeverden), 75- modell og bor i nærheten av Lillestrøm. Jeg alltid har vært glad i diverse håndarbeid, alt fra makrame til brodering og strikking, men etter at jeg har blitt introdusert i 2008 for denne fantasktiske hobbyen - scrapping, så ble jeg fullstendig hektet! Farvel håndstrikkete sokker, det får bestemoren ta seg av! :)

Scrappestilen min er vanskelig å definere. :) Jeg liker å eksperimentere og prøve forskjellige stilarter og teknikker. Alt fra CAS til vintage og shabby chic. Alt etter hva som passer til anledningen eller oppgaven. Elsker å prøve noe nytt, om det er ny teknikk eller nytt produkt. Da koser jeg meg!

Utrolig glad å være med denne flotte gjengen i Hjerteboden! Gleder meg til å inspirere og ikke minst bli inspirert av dere andre!

*
*
*

TEAM 2

Jeanett - teamleder

Jeg heter Jeanett og er 25 år gammel. Jeg bor på Hadeland, som ligger ca en time fra Oslo. 
Jeg jobber til daglig som lærer på en barneskole. Jeg har ulike interesser som trening, film, interiør og lesing, men den største av dem alle er å være kreativ:) Jeg startet med kortlagig for snart fem år siden og trives fortsatt veldig godt med papir, blomster, lim og glitter. Når det gjelder stilen min, så tror jeg den heller veldig til det sarte og romantiske. Det meste av det jeg lager har lyse farger og "søte" detaljer. I tillegg er jeg utrolig glad i bruk av ulike typer dies, så det blir ikke laget mye uten at de er flittig brukt. Jeg setter utrolig stor pris på å få være med som DT hos Hjerteboden, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven:)
*
*

Gro
Hei
Mitt navn er Gro Lunde, ute i bloggeverden er jeg kjent som Plundis. 
Jeg er i slutten av 30-åra og bosatt på et sted som heter Ostereidet, nord for Bergen. Her bor jeg sammen med min mann og tre barn som etter hvert begynner å bli store (17, 15 og 7).
Scrapping oppdaget jeg for alvor i 2009, når jeg skulle lage dåpsinvitasjoner til minste frøknas dåp. En hel verden med de deiligste ting!! Ble fort hekta, ja!! 
Jeg har vært med i flere DT-team, drevet egen utfordringsblogg og arrangert scrappetreff. Det er utrolig gøy, helt til man mister motivasjonen til å være kreativ. Der har jeg vært nå et par år, og ENDELIG er jeg på vei opp igjen. Kreativiteten er på full fart tilbake og jeg har funnet tilbake til det gøye!! Jeg lager mest kort, men har også forsøkt på forskjellige 3D-prosjekter, Loer og andre kjekke ting.
Nå ser jeg frem til å kunne være en inspiratør hos Hjerteboden og for dere der ute i bloggland. Samtidig børster jeg støv av min egen blogg, Plundis`s Kreativiteter, så dere er velkommen å ta en titt der også på det jeg har laget tidligere.

**

Anita
Hei, mitt navn er Anita, jeg er mor til to store og et lite barn, samt mormor til verdens søteste barnebarn på snart seks år. Jeg er gift med Magne og sammen bor vi i verdens vakreste by, Bergen. Jeg har alltid vært en kunstnerspire. Begynte i det små med å tegne en stor Pusur på den grusomme kjedelige nytapeteserte småblomstrete veggen hjemme på pikerommet. Mine foreldre ble først rasende, men etter å ha tenkt seg om og sett nøyere på tegningen ble jeg rådet til å ta kunsthøyskolen etter grunnskolen LoL. Det ble ikke sånn, men jeg har alltid hatt tegning, maling og annet kunsthåndtverk som en nær og god hobby. 
Nå i de siste årene har jeg blitt hodestups forelsket i stempler, papir, maling og blekk og det å være kreativ og å lage noe vakkert. Jeg ser på meg selv som en ArtJournalist- Tag, og lerret kunstner. Jeg elsker sterke farger og Mixed Media/Abstrakt kunst og det å grise med maling og blekk. Det jeg også er litt svak for er ''resirkulering''. Altså ta noe stygt og gjør det om til noe vakkert. En brun papirpose for eksempel, eller tomme nøttebokser. Alt er mulig.
Håper og tror at jeg kan inspirere andre også til å komme inn i kunstens verden - for dette er både terapi, mindfullnes, meditasjon og enorm glede på en gang. Jeg er både stolt og lykkelig over å få være en  av Hjertebodens inspiratører. 

*
*

Monica L
Mitt navn er Monica Langedal, bosatt i Florø ytterst på kysten av Sogn og Fjordane. Her bor eg sammen med samboer og våre 2 barn. 

Når eg starta med denne flotte hobbyen er usikkert, men det er spesielt dei siste 5årene det har tatt av. I en hektisk hverdag er det flott å finne roen med papir, blomster, stempel og mye anna gøy. Eg lager for det meste kort, men det blir både bokser, gaveposer og i blant et minialbum. Har den siste tida prøvd meg litt på PL, det er gøy så det blir nok mer av det fremover. 

Ingen spesiell stil, det er like kjekt å lage herre/guttekort som et søtt jentekort. Veldig kjekt å utfordre seg sjøl eller ikkje minst bli utfordra! 

Veldig takknemlig for å bli en del av teamet til Hjerteboden, eg skal gjøre mitt for å inspirere deg :-)

*
*

Irmelin


Mitt navn er Irmelin. Jeg er 31 år og kommer fra Bergen. Jeg jobber til vanlig som nattevakt på et sykehjem.

Min store hobby er kortlaging. Jeg ramlet tilfeldigvis over et stempelblad for 3 år siden og etter det har jeg vært hektet.
Stilen min er nok mest romantisk/shabby chic, men jeg er glad i utfordringer og liker å prøve meg på andre stilarter.

Jeg gleder meg til å få bli en del av Hjertebodens designteam og ser frem til nye utfordringer og prosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar