tirsdag 6. januar 2015

Underveis-inspirasjon fra DT Nina

Riktig godt nytt år til alle våre lesere og vel overstått jul! Vi håper alle har fått ladet opp og er klare for et nytt kreativt år!
Jula varer kanskje ikke helt til påske, men noen av oss liker å holde på julefølelsen så lenge som mulig... Mens andre knapt nok venter til over nyttår med å kaste ut jula. Uansett er det aldri dumt med et lite "siste-liten" gavetips. Bare se på denne søte kreasjonen Nina har laget! Med andre motiv og farger kan en slik passe like godt til andre anledninger enn bare jul også.

Men nå er det juleprosjekter vi vil se til den pågående utfordringen og det er fortsatt tid igjen til å bli med! Vi gleder oss til å se masse herlige julekreasjoner!
*****

Trenger du en julegave i siste liten? Hva med å pynte en eske med telys? Jeg kjøpte en billig eske på Nille, med store røde telys som jeg pyntet med mønster ark,  blomster fra Wild Orchid Crafts og et nydelig julemotiv fra Magnolia.
Motivet har jeg fargelagt med Copics og brukt Stickles Star Dust for å få noen detaljer til å glitre. Til å lage "snøen" har jeg brukt Glitter Snow. Alle disse tingene finger du i vår nettbutikk. :)

Håper dette kan være en liten inspirasjon til en "siste liten gave" til noen du er glad i.
Klem fra Nina <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar