lørdag 6. september 2014

Velkommen til "nye" Hjerteboden!

1. September fikk Hjerteboden ny eier og driftes nå av Renate Johnsen under foretaksnavnet Rekreasjoner Renate Johnsen.

Det har vært en hektisk periode med overføring av butikken, generelt vedlikehold, påfyll av nye varer og andre ting, og fortsatt er det en del ting som må på plass. Men butikken er åpen og vi ønsker både gamle og nye kunder hjertelig velkommen inn til en hyggelig handel i Hjerteboden.

Som ny eier vil jeg gjøre mitt aller beste for å opprettholde Bjarnes grunnleggende idé om rimelige priser, hurtig levering og god service. I tillegg vil jeg tilby kundene enda flere varer enn tidligere. Noen nyheter er allerede lagt inn i butikken og andre vil komme i tiden fremover.

Vi håper dere blir fornøyd med Hjerteboden også i fremtiden!

For øyeblikket har vi noen knallgode åpningstilbud, med halv pris på stempler fra Magnolia og Saturated Canary.


Hjertebodens restekasse fylles også opp med varer til sterkt reduserte priser, så ta turen innom og se om du finner noe som frister.

Facebook-siden vår kan du også være med på en aldri så liten konkurranse, ved å fortelle oss hva du ønsker å se i butikken, men skynd deg, for premien trekkes i morgen kveld!

Både på Facebook og her i bloggen, vil det skje spennende ting fremover, så legg deg til som følger/liker så du er sikker på å ikke gå glipp av noe.


1 kommentar:

  1. Hi, glad to hear you are up and running again. Looking forward to fun and inspiration here at Hjerteboden. Hugz

    SvarSlett