lørdag 20. september 2014

Midtveisinspirasjon og Sommersluttsalg

Sommeren er definitivt over her i nord, men vi har fortsatt fine høstdager. Kveldene er mørke og kjølige, så da er det kos å kunne sette seg ved hobbybordet å leke litt. Denne helga har vi Sommerslutt-salg i Hjerteboden, som betyr at en hel masse vår- og sommerinspirerte produkter har fått reduserte priser. Vi har også en utfordring gående, som du finner her. Det handler om å bruke noen av Kort & Godt sine nye stempler. Jeg har lekt meg litt mer med M-237 stemplene og resultatet ble dette: 


Jeg har brukt ark fra Maja Design Vintage Summer Basics kolleksjonen på dette kortet. Denne kolleksjonen er blant vår- og sommervarene som er på tilbud i butikken denne helga. Blomstene jeg har brukt på dette kortet er fra Wild Orchid Crafts og alle blomster i butikken er å finne til reduserte priser. Motivet fra Saturated Canary finner du også i butikken, sammen med metallhjørnet fra Kort & Godt og Perler fra Kaisercraft. Alle tilbudsvarene finner du under Kampanjevarer i butikken. 

Alle Kort & Godt-stemplene finner du i butikken her. Har du noen av de nye stemplene til Kort & Godt kan du slenge deg med på utfordringen du også. Og har du ikke disse, så er det fortsatt god tid til å bestille dem. Fristen er ikke før 30. september og Hjerteboden har rimelige priser og rask levering!

Ha en fortsatt herlig, kreativ helg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar