lørdag 11. juni 2016

Presentasjon av nye medlemmer:

Her kommer presentasjoner av noen av de nye DT-medlemmene våre!
Ta gjerne turen innom bloggene deres :-)

*******************************

Gro Lunde
Hei
Mitt navn er Gro Lunde, ute i bloggeverden er jeg kjent som Plundis. 
Jeg er i slutten av 30-åra og bosatt på et sted som heter Ostereidet, nord for Bergen. Her bor jeg sammen med min mann og tre barn som etter hvert begynner å bli store (17, 15 og 7).
Scrapping oppdaget jeg for alvor i 2009, når jeg skulle lage dåpsinvitasjoner til minste frøknas dåp. En hel verden med de deiligste ting!! Ble fort hekta, ja!! 
Jeg har vært med i flere DT-team, drevet egen utfordringsblogg og arrangert scrappetreff. Det er utrolig gøy, helt til man mister motivasjonen til å være kreativ. Der har jeg vært nå et par år, og ENDELIG er jeg på vei opp igjen. Kreativiteten er på full fart tilbake og jeg har funnet tilbake til det gøye!! Jeg lager mest kort, men har også forsøkt på forskjellige 3D-prosjekter, Loer og andre kjekke ting.
Nå ser jeg frem til å kunne være en inspiratør hos Hjerteboden og for dere der ute i bloggland. Samtidig børster jeg støv av min egen blogg, Plundis`s Kreativiteter, så dere er velkommen å ta en titt der også på det jeg har laget tidligere.

*****************************************************
Anita

Hei, mitt navn er Anita, jeg er mor til to store og et lite barn, samt mormor til verdens søteste barnebarn på snart seks år. Jeg er gift med Magne og sammen bor vi i verdens vakreste by, Bergen. Jeg har alltid vært en kunstnerspire. Begynte i det små med å tegne en stor Pusur på den grusomme kjedelige nytapeteserte småblomstrete veggen hjemme på pikerommet. Mine foreldre ble først rasende, men etter å ha tenkt seg om og sett nøyere på tegningen ble jeg rådet til å ta kunsthøyskolen etter grunnskolen LoL. Det ble ikke sånn, men jeg har alltid hatt tegning, maling og annet kunsthåndtverk som en nær og god hobby. 
Nå i de siste årene har jeg blitt hodestups forelsket i stempler, papir, maling og blekk og det å være kreativ og å lage noe vakkert. Jeg ser på meg selv som en ArtJournalist- Tag, og lerret kunstner. Jeg elsker sterke farger og Mixed Media/Abstrakt kunst og det å grise med maling og blekk. Det jeg også er litt svak for er ''resirkulering''. Altså ta noe stygt og gjør det om til noe vakkert. En brun papirpose for eksempel, eller tomme nøttebokser. Alt er mulig.
Håper og tror at jeg kan inspirere andre også til å komme inn i kunstens verden - for dette er både terapi, mindfullnes, meditasjon og enorm glede på en gang. Jeg er både stolt og lykkelig over å få være en  av Hjertebodens inspiratører. ****************************************************

Monica L.


Mitt navn er Monica Langedal, bosatt i Florø ytterst på kysten av Sogn og Fjordane. Her bor eg sammen med samboer og våre 2 barn. 

Når eg starta med denne flotte hobbyen er usikkert, men det er spesielt dei siste 5årene det har tatt av. I en hektisk hverdag er det flott å finne roen med papir, blomster, stempel og mye anna gøy. Eg lager for det meste kort, men det blir både bokser, gaveposer og i blant et minialbum. Har den siste tida prøvd meg litt på PL, det er gøy så det blir nok mer av det fremover. 

Ingen spesiell stil, det er like kjekt å lage herre/guttekort som et søtt jentekort. Veldig kjekt å utfordre seg sjøl eller ikkje minst bli utfordra! 

Veldig takknemlig for å bli en del av teamet til Hjerteboden, eg skal gjøre mitt for å inspirere deg :-)

Klem Monica L*******************************************

Monica A.

Hei!

Jeg heter Monica og er født i -82. Bor sammen med mannen min, våre 3 sønner og 2 katter litt utenfor Tromsø. 

Jeg har drevet med scrapbooking, da i all hovedsak kortlaging, siden 2007/2008. Siden 2014 har jeg vært med  på å arrangere ett scrappetreff her i bygda jeg bor, til høsten er det påan igjen med nytt treff og det gleder jeg meg kjempemasse til.

Om jeg har en stil jeg kan kalle "min" er jeg usikker på. Liker å prøve det meste og syns det er gøy å prøve nye ting, men har nok en forkjærlighet for vintage/shabby chic stilen. Så lander mange ganger tilbake på det når jeg holder på med prosjekter.

Dette er første gangen jeg er insiprator i blogg, men gleder meg kjempemasse til å ta fatt på den oppgaven. 


Her er noe av det jeg har laget den siste tiden.

******************************************
Gleder oss til å se hva dere lager fremover!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar