onsdag 1. juni 2016

Juniutfordring - Sommer!

Endelig er den her, den aller første sommermåneden! Noen har allerede fått en liten forsmak på sommertemperaturer og lange deilige soldager, andre venter kanskje fortsatt, uansett er det på tide å fyre løs med ny utfordring og hente frem alt vi har som minner om


♥ SOMMER ♥

Som vi annonserte i går, har vi fått med hele 11 nye damer på laget og vi er mektig imponert over at så mange av dem har kastet seg rett ut i første utfordring med liv og lyst og ikke minst fantastiske prosjekter til DIN inspirasjon!  Bare se på disse sommerlige kreasjonene:


Kort på bestilling til en som skal få penger til tur med Hurtigruta. Og siden det er så pass dyr gave,
så har dem besluttet å gi den som gave både for bursdag i år og neste år. :) Derfor 69 & 70! 
Kortet av type Easy slide. :)

Vær med å ønske våre nye inspiratører hjertelig velkommen til oss og "share some lovin'" som det heter på nynorsk. ;-) Besøk bloggene deres, sug inn inspirasjon og legg igjen en hyggelig kommentar!


Som alltid i Hjertebodens utfordringer kan du delta med alle typer papirprosjekter: Kort, LO, lommescrapping, mixed media, altered, decoupage, origami og hva det enn måtte være! Du behøver ikke ha blogg for å delta. Du kan laste opp ditt bidrag i inlinkz under, sende oss ditt bidrag på mail hjerteboden'@'gmail.com eller laste opp på vår facebookside. Og du har frist til 30. juni kl. 23.55. 
Vi trekker en tilfeldig vinner blant alle bidragene, som vinner et gavekort i nettbutikken på kr 150,- og våre inspiratører stemmer frem tre favorittbidrag som får heder og ære og en skryteknapp.
Vi gleder oss til å se akkurat DITT bidrag!

Da gjenstår det bare å ønske alle riktig deilige sommerdager og herlig kreative sommerkvelder! 2 kommentarer: