torsdag 15. januar 2015

Utfordring januar

Nå håper vi alle er kommet godt i gang med kreativiteter i det nye året og er klare for en ny utfordring fra Hjerteboden. Et nytt år er på en måte en ny begynnelse, derfor er utfordringen denne gangen


♥  Nye begynnelser  ♥

Og her finnes det mange muligheter: Nytt år, nye forsetter, ny verdensborger (baby), en ny tilværelse som f.eks. bryllup eller pensjonist. Tolk det som du vil og skriv gjerne noen rader om tolkningen din. 

Inspiratørene våre har lekt seg med denne oppgaven og her deler de litt inspirasjon:


Cornelia

Min tanke är att det säkert finns fler än en som lovat sej själv att det nya året ska innehålla ett visst mått av träning... kanske mer än förra året? En nystart! Och så kom det här kortet till, med en djupdykning bland mina restepapir också, vilket känns riktigt bra *S*

Texten är embossad i svart, men det är svårt att se det på fotot.

Insidan har fått en vacker text och en helt tom tag där man kan skriva sin hälsning. Det här kortet kan ju användas till lite olika anledningar, grattis eller peppning eller något helt annat?

Kortets baksida.


Jeanett

Kalender


Linda

Ukeplanlegger


Rita

Jeg har laget et par layouter fra 2008 da min sønn flyttet på hybel bare 16 år gammel, for å gå 3 år på ishockeylinja på NTG Lillehammer. Burde jo egentlig laget et helt album fra den tiden, så kanskje dette var begynnelsen... ;-) Har brukt svart bazzill kartong, og ark fra Kort & Godt og WeRMemorykeepers. Skrift med svart Dymotape, og div hockeyrelatert pynt!
Hvilken begynnelse vil du dele med oss? Vi gleder oss til å se masse spennende bidrag! For at vi skal komme inn i "rytmen" igjen med utfordringene, blir det litt kortere frist på denne utfordringen, til 31. januar, så kommer det ny utfordring den 1. februar. Men før den tid skal vi annonsere vinneren av desemberutfordringen. Og inspiratørene har fortsatt masse inspirasjon på lager til denne utfordringen, så følg med videre!

Husk også supersalget i Hjertebodens nettbutikk! Vi trenger plass til mengder av nye spennende varer som kommer inn i løpet av vinteren og våren, så nesten hele butikken er på salg fra 10-70 %!! Første mann til mølla-prinsippet gjelder, så her er det bare å skynde seg inn! ;-)

Legg inn bidraget ditt til januarutfordringen her, eller send det på e-post til hjerteboden'@'gmail.com. Du trenger ikke ha blogg for å delta, du kan delta med så mange bidrag du vil og du kan kombinere med så mange andre utfordringer du vil, så lenge bidraget passer med vår oppgave. 
Ready, steady, create!


2 kommentarer:

  1. Et det frist 31. januar eller om seks dager på denne ? :D
    Det står seks dager i InLinkz......

    SvarSlett