Sider

fredag 10. oktober 2014

Ny utfordring - Dekorer noe

Oktober er kommet og høstmørket kryper inn tidligere og tidligere om kveldene her i nord. Da er det deilig å kunne sette seg ned med hobbyprosjekter og kanskje begynne å tenke litt på jula også?
Noen er allerede i full gang med produksjon til julemesser rundt omkring og her om dagen fikk Hjerteboden være med på en slik produksjonskveld hvor dekorering av glass sto på dagsordenen.

Gamle syltetøyglass og andre typer glass får nytt liv med kvister og blomster. Lin-Ingvild Monsen gjorde dette glasset til en nydelig lyslykt.

 Andre typer glass er kanskje ikke like egnet til å ha lys i, men et snopeglass, kanskje?

Slike glass er faktisk utrolig enkle å lage. Her er det du trenger:

- Ett rengjort glass (syltetøy, fetaost, sennep, pastasaus e.l. det meste kan brukes!)

Til varianten med kvister:
- kvister fra skogen (klippes til med grensaks)
- godt lim (Glossy Accents, Aleene's lim eller Glue'n Seal kan anbefales.)
- Valgfri pynt (her er brukt kun blomster.)

Til varianten med tekst:
- Decoupagelakk eller Multi medium
- Serviett(er)
- glitterlim
- Bånd og/eller blonder
- Valgfri pynt, her er brukt blomster, hyssing og barkhjerte

Lyst å prøve? En mer detaljert fremgangsmåte finnes her. Og denne utfordringen handler om å dekorere noe. Det kan være glass, esker, hermetikkbokser, permer eller noe helt annet! Kos deg med å kreere og last opp ditt bidrag under, send det på mail til hjerteboden'at'gmail.com eller last opp på vår Facebook-side. Bidraget må inneholde minst ett produkt som finnes i Hjertebodens nettbutikk og du har helt frem til 31. oktober på å levere. 

En tilfeldig valgt vinner av utfordringen vil få et gavekort i nettbutikken på kr 150,-. 

Alle som leverer vil dessuten få muligheten til ekstra "spotlight" med tilhørende premie. Av alle prosjekter som leveres til Hjerteboden, i blogg, på Facebook eller på mail (trenger ikke være til utfordringer heller), velger vi fra tid til annen prosjekter som vi ønsker å bruke for å markedsføre våre produkter. Utvalgte bidrag blir premiert med et gavekort i butikken på kr 100,-.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar